Ontmoet Henrik Krijnen

Ontmoet Henrik Krijnen


Leuk je te ontmoeten! Ik ben Henrik Krijnen, eigenaar van World Wine & Whisky.

Mijn verhaal begint vele jaren geleden, toen de wereld van exclusieve wijn en whisky als tiener mijn nieuwsgierigheid wekte. Zoals u zich kunt voorstellen, kon ik die op dat moment nooit betalen. Niettemin begon ik mijn onderzoek en kocht ik fles voor fles van mijn maandsalaris. Langzaamaan groeide mijn kennis door hard te werken en ontmoette ik mensen van over de hele wereld, reisde naar vele delen van de wereld en leerde de whisky-samenleving en gemeenschap kennen.

Nu, na jaren van doorzettingsvermogen, kan ik eindelijk zeggen dat mijn hobby mijn werk is geworden. Mijn netwerk is gegroeid, evenals mijn verzameling zeldzame wijnen en whisky's. Dit is allemaal te danken aan de investeerders die mijn potentie zagen, mijn familie, vrienden en mijn partner die mij overal in gesteund hebben.


De webshop www.worldwinewhisky.com is online sinds juli 2017. Wij bieden onze klanten een unieke selectie wijnen en whisky's aan. We hopen ook als spil in ons netwerk te fungeren en zijn constant op zoek naar de beste van de beste pareltjes die moeilijk te vinden zijn.

Reacties

 1. Henrik Krijnen Henrik Krijnen

  Hi Bert,

  Ah wat leuk om na al die jaren weer van je te horen! Evenals dank voor je lieve reactie! Kan ik erg waarderen. Ik hoop dat alles goed met je gaat!
  Alvast een mooi en gezond 2024 gewenst!

  Groetjes, Henrik

 2. Bert Leloux Bert Leloux

  Hallo Henrik,
  In de Gooi-en Eemlander las ik het mooie interview/artikel over je bedrijf en dacht meteen: “Die heeft ooit gymnastiek van mij gehad op De Fontein en was een leuke/positieve leerling”.
  Mooi om te lezen dat je op deze manier bezig bent met je ondernemerschap en ik wens je heel veel succes op zakelijk en persoonlijk gebied.
  Groeten,
  Bert Leloux
  Kortenhoef

 3. Bert G. Bert G.

  Ik verkocht recent enkele whisky's via Henrik en kan hem alleen maar feliciteren met de afhandeling hiervan. Zeer marktconforme prijzen, snelle en correcte uitvoering, én prima ontvangst. Top!

 4. Henrik Krijnen Henrik Krijnen

  Goedemorgen Viviane,

  Dank voor uw bericht.

  Graag vraag ik u een aantal foto's van de flessen naar ons te mailen. Ons e-mail adres is: [email protected].

  Alvast bedankt voor uw e-mail. Een mooie dag gewenst!

  Met vriendelijke groet,


  Henrik Krijnen

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.