Ontmoet Henrik Krijnen

Ontmoet Henrik Krijnen


Leuk je te ontmoeten! Ik ben Henrik Krijnen, eigenaar van World Wine & Whisky.

Mijn verhaal begint vele jaren geleden, toen de wereld van exclusieve wijn en whisky als tiener mijn nieuwsgierigheid wekte. Zoals u zich kunt voorstellen, kon ik die op dat moment nooit betalen. Niettemin begon ik mijn onderzoek en kocht ik fles voor fles van mijn maandsalaris. Langzaamaan groeide mijn kennis door hard te werken en ontmoette ik mensen van over de hele wereld, reisde naar vele delen van de wereld en leerde de whisky-samenleving en gemeenschap kennen.

Nu, na jaren van doorzettingsvermogen, kan ik eindelijk zeggen dat mijn hobby mijn werk is geworden. Mijn netwerk is gegroeid, evenals mijn verzameling zeldzame wijnen en whisky's. Dit is allemaal te danken aan de investeerders die mijn potentie zagen, mijn familie, vrienden en mijn partner die mij overal in gesteund hebben.


De webshop www.worldwinewhisky.com is online sinds juli 2017. Wij bieden onze klanten een unieke selectie wijnen en whisky's aan. We hopen ook als spil in ons netwerk te fungeren en zijn constant op zoek naar de beste van de beste pareltjes die moeilijk te vinden zijn.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.